“ Je hebt alles al in je “

Met (jongeren)numerologie kun je ontdekken waar je talenten en je valkuilen liggen en welke lessen jij mag leren in jouw leven. Door middel van je geboortedatum en je geboortenamen is het mogelijk om veel dingen uit jouw eigen leven en het contact met andere mensen te herkennen en te ervaren. Je kijkt vanuit een andere hoek naar jouw eigen leven en naar het leven van anderen. Je wordt je meer bewust van wie je bent en van wat je te brengen hebt.

 

“Numerologie is vooral heel herkenbaar voor iedereen”

 

Met numerologie werken we met de getallen 1-9 en de bijzondere getallen 11, 22 en 33.
We werken met drie onderdelen, getallen, dieren en kleuren.

Niet alleen de getallen vertellen je wat, maar ook de karaktereigenschappen van het dier maken het beeld meteen duidelijk, vooral bij kinderen.
Denk maar eens aan de eigenschappen van een leeuw, hij is opvallend, een echte leider, hij is zelfverzekerd en kan ook nog eens flink brullen.

Ook kleuren hebben sterke invloed op mensen. Rood is een vurige kleur, zoals een rood stoplicht of een cijfer op school met rode pen. Dit geeft een heel ander gevoel dan de kleur groen bijvoorbeeld. Stel je voor dat je in een groot groen bos staat, dat straalt veel meer rust uit.

Alleen heeft de één meer met kleuren, de ander meer met getallen en/of dieren. Deze drie onderdelen kunnen inzichten en bewustwording in beweging zetten die erg krachtig zijn. Ze versterken elkaar ook nog eens.

Door de getallen van je geboortedatum los te bekijken en ook weer andere combinaties te maken komen we tot een compleet uniek plaatje wie jij echt bent diep van binnen.
Welke lessen je nog te leren hebt om bepaalde doelen te behalen.

Het kan duidelijk worden waarom jij telkens tegen dezelfde problemen aanloopt.
Denk jij ook vaak;

 “Waarom moet mij dit altijd overkomen?"

 "Waarom trek ik vaak mensen aan die zoveel energie kosten?"

 "Ben ik nog wel echt gelukkig met wat ik doe?"

Iedereen krijgt bepaalde situaties op zijn pad in het leven om de nodige lessen te leren, dit vormt je tot wie jij uit eindelijk wordt.
Hoe eerder je hiervan bewust wordt, hoe sneller je bepaalde situaties herkent en kunt leren om er anders op te reageren.
Waar het getal zich eerst nog als een les aandient, word hetzelfde getal juist een talent als de les geleerd is.
Voor mij persoonlijk is het moment van bewustwording het allermooiste wat er ontstaat tijdens het werken met numerologie.

 

Bewustwording is het allermooiste wat ontstaat tijdens een numerologiesessie”

  

 

Je gaat door een andere bril naar je eigen en andermans leven kijken, en vanuit daar ontstaat er vaak een mooie beweging naar verandering. Je gaat jezelf maar ook de ander veel beter begrijpen.
En als je eenmaal op het juiste pad bent gaan lopen dan kan het wel eens in een snel vaart gaan.
Hoe fijn zou het voelen om echt het leven, te leven wat bij jou past? Heerlijk toch!

Jongerennumerologie is speciaal ontwikkeld voor jongeren die vastlopen in het leven, dat kan zijn op school, of dat ze zich niet begrepen voelen door de omgeving. Veel jongeren ervaren stress en prestatiedruk en zitten daardoor niet lekker in hun vel. En als je eenmaal in die vicieuze cirkel blijft ronddraaien wordt het lastig om daar nog uit te komen.

Ook vinden veel jongeren het moeilijk om een vervolgstudie te kiezen.
Ze weten niet goed wat ze nu echt leuk vinden, of waar hun kwaliteiten liggen en dat maakt een keuze maken erg lastig. Vaak kiezen ze dan een richting waar ze later spijt van krijgen.

Jongerennumerologie kan je helpen om weer dichterbij jezelf te komen en inzicht te geven in je kwaliteiten maar ook zeker in je valkuilen. Het kan je op een hele leuke, praktische manier vooruithelpen in je persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Numerologie is zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen inzetbaar.

 

Wil jij graag je kind beter leren begrijpen?

Of loopt je puber vast in het dagelijkse leven?

Denk je zelf vaak, waarom moet mij dit altijd weer overkomen?

Ik wil niet meer achter de menigte aan lopen maar waar moet ik beginnen?

Ben je moe om het altijd goed te moeten doen voor die ander?

Wil je weten waarom je altijd zo botst met een bepaald persoon?

Of ben je gewoon heel nieuwsgierig geworden naar jouw getallen?

 

Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk...

 

Heb jij nog geen ervaring met numerologie en ben je benieuwd wat je van een sessie kan verwachten?
Dat kan ik me heel goed voorstellen. Daarom vertel ik kort wat je kunt verwachten in de praktijk.

Nadat we een afspraak hebben gemaakt, ontvang ik graag je geboortedatum en je volledige geboortenamen. Dit is de basis voor een numerologiesessie.

Tijdens de sessie gaan we op basis van wederzijds vertrouwen en respect bekijken wat jouw geboortedatum je wil vertellen. We bekijken de jeugdfase, volwassenheid en terugkijkfase.

De rode draad die je hele leven met je meeloopt en je bestemmingsgetal. Maar ook het persoonlijk jaar waarin je nu zit, met de daar bijhorende persoonlijke maanden. Zodat je weet welke stappen je mag zetten de komende tijd.

 

Ik werk je getallen uit in een mapje dat je mee naar huis krijgt, zodat je het thuis nog eens rustig kunt nalezen.

 

  • Tijdsduur: 1 uur
  • Investering in jezelf: 70,- euro
  • Je krijgt een naslagwerk waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen.

 

 

Heb je nog vragen, of wil je graag een afspraak inplannen?

Neem dan contact met me op.