Welkom, leuk dat je er bent!

 

Mijn naam is Mieke van Gurp, ik ben 37 jaar oud en woon samen met mijn man en tweelingdochters in Bladel.
Ik ben gediplomeerd energetisch kinder- en jongerencoach en (jongeren) numeroloog.
Bij mij in de praktijk mag je vooral lekker jezelf zijn, door eerlijk en open het gesprek met elkaar aan te gaan ontstaan de mooiste inzichten.

Hoe is Numerologie de Kempen ontstaan?
Een tijd terug gaf mijn lichaam wat signalen waar ik naar mocht luisteren, vooral lichamelijke klachten en langdurige vermoeidheid. Doordat ik jaren behoorlijk in de overlevingsstand heb gestaan mocht ik hier samen met een hele fijne coach naar gaan kijken.

Door bij haar terug naar de basis te gaan, kwam ik erachter dat ik al heel lang bezig was om vooral de wens van de ander te vervullen. Zo gek dat je dat zelf nooit zo in de gaten hebt gehad.
Ik leerde om naar mijn eigen gevoel te luisteren en mijn grenzen op een liefdevolle manier aan te geven.
Hierdoor ontstond er ruimte voor nieuwe dingen, het was dan ook geen toeval dat op dat moment numerologie op mijn pad kwam.

 

Numerologie, het was een feest van herkenning

 

De cursus numerologie heeft mij zoveel dichter bij mezelf gebracht, het was een feest van herkenning.
Door de nieuwe inzichten ben ik andere keuzes gaan maken die veel beter bij mij passen en sindsdien voel ik de energie weer stromen.
Bij de eerste cursusdag was ik vooral verbaasd wat er allemaal te lezen was in mijn geboortedatum. Het ging echt over mij, dit kon toch niet?
Er werd me verteld dat er een creatieve hulpverlener in mij zat, dat werken met mensen en vooral kinderen me heel veel energie zou geven.

Het was een hele spannende stap, maar het voelde zo goed dat ik me gelijk heb ingeschreven voor de opleiding Jongerennumerologie en de opleiding Energetisch kinder- en jongerencoach.
Ik behaalde mijn certificaat tot Access Bars Practitioner en mijn droom van een eigen praktijk aan huis werd werkelijkheid!

Ondertussen heb ik al vele mensen mogen inspireren met een numerologie sessie.
Ik krijg regelmatig te horen “Jij weet precies hoe ik in elkaar zit, echt zo bijzonder! ”

Ook word ik heel blij van energetisch werken. De unieke combinatie van coaching en energetische behandelingen zorgt ervoor dat kinderen sneller weer in hun sterke basis worden gezet. Een kind weer vrolijk naar buiten zien huppelen, dat is waar ik het voor doe en wat mij energie geeft.

Ik ben dankbaar voor de mooie, unieke mensen die op mijn pad komen, ik loop dan ook graag een stukje met je mee als je dat fijn vind.

 

Voel je welkom in mijn praktijk,

 

Liefs Mieke